Seherezádé

2010.01.12. 14:28

Kommentben kaptam "kritikát", hogy már két napja nem írtam semmit a blogomba. Ezek szerint az ezeregy-éjszaka nyomán, naponta kéne egy "mesével" szolgálnom?

Amíg tart az emlék "munícióból" addig azt fogom írogatni, ha elfogy, akkor jön a fikció. Ahogy mondani szokták, az irodalom ott kezdődik, ahol az igazmondás a valóságtól elszakad.  Vagy ahogy Arany írta :   "De költőnek, bár lénye isteni, nemcsak szabad, - szükség fillenteni."

Miután közel ötven éve vadászom, történet- munícióm van bőven, ha nem írok sűrűbben annak két oka van. Az egyik a lustaságom, a másik egy gonosz statisztika. Ugyanis meg tudom nézni, hányan olvassák a blogomat. Volt olyan nap, hogy majdnem százan. Eldöntöttem, addig nincs új, amig a régit sem olvasta mindenki. Tehát hajrá, tessék olvasni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr601666453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csőrike1 2010.01.12. 19:37:11

Nagy kő esett le a szívemről, hogy a "blog-szobán", van egy titkos "ablak", amelyen keresztül kiderül, hányan olvassák a blogot.
Már megijedtem, hogy a kommentezők száma nem elég inspiráló.
Bár kommentet nem sűrűn írok, mert sztem vannak dolgok, amihez nem is kell.
Biztos ami biztos, én azért most "lejelentkezem" mint állandó és hűséges olvasó.

solti anasztazia 2010.01.14. 16:32:48

:-)...Csorike megeloztel...nem en lettem az elso..ha nem is kell mindenhova irni en akkor is irok..megha szoban is elmondhatnam..de igy azert megis mas..uh maradok tovabbra is huseges potyogteto!!!!

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2010.01.14. 21:04:10

@solti anasztazia: a szó elszáll, az írás megmarad.A hűség meg erény! Uh... ez okos volt !
süti beállítások módosítása