Akasztó !

2017.11.25. 16:58

Jött a hír, szegény Stadler falujából ( lehet, hogy annál nagyobb ), sok a gerle, de a parlagit is lehet aprítani, mert szétszedik a szépen nádazott istállótetőket.

Mit sem ér a vadászat kulinális élvezkedés nélkül - ezért a" forgatókönyv" úgy nézett ki, hogy a napunk az Solti 51-es vendéglőben indult, lángosozás formájában. Ha lángos bajnokság lenne, ez a hely dobogós helyen végezne. Könnyű, habos, jól átsütött, sok foghagymával, amitől az ízek tobzódnak a szájban.

A parlagi galambok hamar kitanulták a trükköt - amivel jól kicseleztek bennünket - nagyon magasan érkeztek, azután egy bukófordulóval berepültek az istállókba. M i meg éppen olyan bamba képet vágtunk, mint a békésen kérődző tehenek  !A vadőr hozta a hírt, hogy a gerlék egy szőlészetben lepik a tőkéket, szinte érthetetlen okból. Gyorsan kiderült, hogy a maradvány szőlőfürtökből csemegéztek, egészen addig, míg meg nem jelentünk. Ekkor huss és volt gerle, nincs gerle !

Nem sokkal tovább tartott a vadászatunk, míg ezeket a sorokat lekopogtattam. Erre mondják, hogy felejthető !

De az Akasztói csárdában megevett halászlé, már a felejthetetlen kategória volt. 

 Összegezve, két remek étkezés közé egy gyenge vadászat szorult. 

Ilyen is van, ilyen kedve volt Dianának.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr7213382029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása