Lehet szavazni !

2018.02.09. 17:29

Úgy döntöttem, ( írói jogom) hogy a vadászós csütörtököket nem fogom tovább minősíteni, így az elmúlt heti arany csütörtök után, nem lesz ezüst-, réz-, vagy  szar csütörtök

Ugyanis a vadászatokon a siker, mondhatni alapvető feltétele a jó közérzetnek. Ráadásul nekem a lelkem is aktív résztvevője a vadászatoknak, ezért a "beszólásokat" is rosszul tűröm, viszem magammal egész nap és az meg is látszik a puskacsövem végén ! Tévedés ne essék, a jó érzés nem feltétlen a lőtt fácánok számától függ, de az biztos, hogy ha még esély sincs a lövésre, vagy ha lenne, akkor abba "belepiszkálnak", akkor a szájíz megkeseredik. 

A vadászatokon a sikert nem adják "ingyen", menni kell érte. Ebben a sáros, esős időben ez nem is egyszerű, autó legyen a talpán, "aki" megbirkózik a traktorokat is megfingató dűlőutakkal. A novemberben összetört autóm ifjonti energiával vetette a munkába magát, vittük a vadászokat a hajtás helyére, ahol kiszálltak, mi meg mentünk előre,  - ahogy mondjuk - leállóba, de igazából csak bevárni a többieket és új helyre fuvarozni. 

Nos, ez a"status" nem sok  sikerrel kecsegtet, amikor a vizes nádasból "láb alól" kelnek a madarak. 

El lehet dönteni, ha úgy megy el egy vadászat, hogy el sem tudom sütni a puskám, akkor az milyen minősítésű csütörtök lehetne

De az is lehet, hogy már én koptam ki a vadászatból !, 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr7313649708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása