Esős Újév!

2010.01.01. 07:46

Tegnap, agyba-főbe dicsértem - a vadászatunkat bearanyozó - időjárást. Igazán kitett magáért az óév utolsó napja. Méltón búcsúzott.

Az új év, szomorú esőt, ködöt, magyarán szar időt hozott, elmosva az évtizedes hagyományom, azaz, reggel puska vállra és irány a vadászterület. Azt hiszem így nem leszek jóban az időjárással, ha ilyen gorombán indít. Amióta interneten nézhetőek a felhők, hogy honnan-hová mennek, még az a remény sincs, hogy majd csak kitisztul, mert egy fél -magyarországnyi felhő kavarog itt felettünk. De legalább hó esne belőle! Ebből, a "búval ba...ott, időből, csak valamikor délután lehet , esőmentes pár óra. Persze, másfelől meg nem rossz ez az idő azoknak, akik most alusszák ki az évforduló másnaposságát.

Mindenkinek Boldog Új Évet !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr651636476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2010.01.01. 12:21:42

Ne szomorkodjon,talan delutanra kisut a nap es kimehet a vadaszteruletre!Ha megsem akkor csuccs az autoba es jojjonek le egy kavera hozzank!

NóRi 2010.01.01. 21:44:36

Nem akarom fájdítani a szívedet, de mifelénk ma egész nap hétágról sütött a nap.... estére ellenben akkora köd szállt le, hogy az orrunk hegyéig nem láttunk. (ez volt a dunakanyar időjárásjelentés!)
süti beállítások módosítása