Elmarad !

2013.04.07. 15:38

Nagy bánatomra az ide szalonkázás elmaradt - hozzáteszem, nem rajtam múlt.  Ahogy évtizedek óta, idén is nagyon vártam, hogy szólaljon meg a telefon: ...gyere doki, korrognak a szalonkák...!  Hallottam ugyan a híreket, hogy  hóviharban húztak a madárkák, vagy Sándor József  Benedek után, amikor már - normális körülmények között - valahol messzi Északon kéne járniuk.

Az első tavaszi pecálást is nagyon vártam, a horgásztavak már márciusban  kinyitottak, de ilyen hidegben, szélben, esőben még a vadászaton edződöttek is meghátráltak. Megvettem a csalikat, az etetőanyagokat - zárójelben megjegyzem - ezek árából jó pár kiló halat lehetne venni - de nem is ez a lényeg. A lényeg a karikába hajló bot, a feszülő zsinór és a hal alá merülő szák! 

Szóval már a tegnap beszerzett kukacaim is alig várták, hogy egy ponty szájába kerüljenek, mindent bepakoltam az autóba és elindultam a jól ismert halastóhoz. Aki horgászik az tudja, hogy mennyi holmit kell vinni egy horgászathoz. Táskák, szatyrok, dobozok, botok, székek...stb

A horgászatom éppen úgy elmaradt, mint a szalonkázásom. Ugyanis igazolványok nélkül nem megy a dolog. Azok pedig itthon maradtak.  Még izgulhattam is, hogy ne igazoltassanak útközben. Bevallom nem ilyen izgalmakra vágytam !

Elmaradt tavasz, elmaradt szalonkázás és elmarat  horgászat. Ez olyan elmaradós év lesz ?

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr705205664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása