Háború !

2013.06.29. 07:25

Véreim, bátor társaim, harcias amazon nőtestvéreim. Legfontosabb a csapatmunka ! Senki ne keveredjen egyéni partizán akcióba, mert annak agyonütés lesz a vége. Mármint a donor által !

A tervem a következő ! Ti,  dalosok, mást sem  csináltok, mint teljes erőből zümmögtök, miközben járjátok a szokásos társas táncotokat. Legtöbbször  a donor már ettől ideges lesz, meg izzadni fog, az meg csak javítja  a kosztunk minőségét.

Már most mondom, hogy a donor szokott valami kellemetlen szagú kotyvalékot magára kenni, ami első kóstolásra tényleg förtelmes, de ne törődjetek vele, mert alatta ott van a finom piros manna.

Veletek, semmirekellő anyámasszony katonája férfiakkal nem is tudom mit kezdjünk. Még szívni is képtelenek vagytok, folyton csak a szex jár az eszetekben. Na jó, jöttök ti is, legalább azt a részét vállaljátok, hogy amikor csapkod a donor, ne csak mi essünk áldozatul. A fenébe is, mi sokkal többet kockázatunk, pláne olyankor, amikor jó mélyen belemerültünk már a szívásba, töltjük a hátsónkat a nedűvel, csak a családalapításra gondolva.

Összefoglalva a dolgot, ha mindenki teszi dolgát, akkor a jutalom is meglesz, a jövő nemzedékét, a sok kis lárvácskát belerakhatjuk valamelyik pocsolyába, teljesítve a teremtő parancsát, sokasodunk és szaporodunk. A donorok is valami hasonlót szoktak morogni, csak más szavakkal és az anyukánkat is felemlegetve.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr805383022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.06.29. 13:43:24

Kedves Donor!
Ha te az, anyukánkat emlegeted,akkor az igen sértő ránk nézve.Igaz hogy a te véredet szívjuk,és még jól is esik, de ez akkor sem jogosít fel hogy anyázzál.
Ha harc akkor legyen.Mi mindent el fogunk követni,hogy te ne maradhass nyugodtan a magaslesen.
Jöjjön mustárgáz,vagy egyébb spré, mi nem tágítunk.
Éljen a forradalom!
Petézünk ezerrel a morotvákba.
Harcra fel,szúrjunk ezerrel.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2013.06.29. 17:20:42

Látod, Szúnyog Mihály - most kitört belőled a szadista. Hogy ütnélek agyon...!
Ma este egyébként letesztelem az ártéri szúnyogokat. Jelentem egy hónap kiesés után, ma már vadászom !!!! Alig várom, hogy donor legyek !
süti beállítások módosítása