Kudarc.
2014.01.14. 15:18
Ha netán valaki nagylilikből akarna valamit is főzni - ne tegye! Pláne ha olyan öreg, hogy a honfoglalást is felülről láthatta. Minél többet fől a húsa annál keményebb és - hogy finoman mondjam - illatosabb. Olyan libaszar-szagú.
Amikor még az én falum környékén teleltek a libacsapatok, akkor alig egy-két lilik volt közöttük, a többi vetési lúd. Azoknak nagyon finom a húsuk. Most a nagylilik van többségben, meg nyári lúd - ami sokáig védett volt - vetési lúd is csak egy-kettő és mindannyian elköltöztek délebbre.
Ki érti ezt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.