Vírus roham !

2020.09.09. 16:28

Fehérje testvéreim, katonák !

Ejött a mi időnk ! Eddig készülődtünk - ellenségeink szerint lapítottunk- rejtekhelyeinken, denevérek valagában, tobzoskák csöppnyi testében, olvadó tundrák jegében és még sok más, titkos helyen, hogy eljöjjön ez a nap, a roham napja. Roham, Vuhan, egyre megy, így fogunk bekerülni a történelembe, amit már mi írunk, nem a bennünket hordozó igen kényelmes lakásunk, az emberek.

Ravasz az ember - ezt az előörsnek küldött influenza bajtársainknál is láttuk -  oltogatják egymást valami számunkra kellemetlen löttyel, amitől egy évre kussolnunk kell, de mi nem adjuk fel, évente támadunk. Most viszont totálisan támadunk, földön két- és négy lábúakban,  levegőben madarakban, bárgyú  kacsákban, libákban, tyúkokban. 

Eleinte nem volt nevünk, de az ember adott! Katonáim, - eddig névtelen hőseim, -  mostantól a nevetek egyöntetűen covid !  

A madarak viszik a maárinfluenzát, a disznók a sertéspestist, a covidos emberek meg miattunk pusztitják öket, pedig ez a táplálkozásuk fő része. Ki van ez találva rendesen, ha nem mi győzünk, akkor az éhség győz !

A propagandánk  is jól működik, úgy ráijesztettünk  az emberekre, köztük a vadászokra, hogy azokat a disznókat is szappannak főzik, amikben ott sem vagyunk. Pánik ez a javából ! 

Azért legyetek óvatosak, az ember nem gyenge, csak annak látszik.ha felszívják magukat, mi is úgy járunk, mint az influenzás kollégáink, kitalálnak valamit, amitől lelohad a harci kedvünk. 

Ott próbálkozzatok, ahol az emberek száján, orrán nincs egy kendőféle, meg aki nem mos kezet!  

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6016195714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása