Áthallás.

2010.08.17. 16:18

A kommentek rovatban, "Tesó" címmel folyt eszmecsere, a fegyverek nemiségéről, hogy fallikus szimbólum-e ( ha rövid a micsodád, told meg egy lépésse?), vagy- mint szerintem is - inkább nőies jellegű egy szép fegyver. Kecses, kézhez símuló, engedelmes, dolgos ( ha van lőszer hozzá) és - ha rosszul fogod (tartod) akkorát rúg, mint egy ideges tehén.

Szóval - tulajdonságai miatt - nőnemű a fegyver, az már biztos. De nem erről írok most, csak a Tesó "áthallásos" bejegyzésére reagálnék. Áthallás, egy kicsit rokon az elértéssel. Az egyikbe mást gondolok bele- ha van fantáziám, a másikban egyszerűen félreértek, egy szöveget.

Nagynehezen rákanyarodok a témára. A már leírt gerlevadászat,  két ottani szereplője okozott nálam némi elértést. Ugyanis a hívatásos vadászt Csabának hívják, szóval druszám, a kutyáját meg Dokinak - ami a "becenevem". Kellet egy kis idő,mire megszoktam, hogy a "hozod Doki vagy szétrúgom a ...." című instrukció nem nekem szól. Az már némi zavart okozott, amikor a másik hívatásos megkérdezte tőlerm, hogy "doki, nem láttad a Csabát?"

Most akkor engem kérdez saját magamról, vagy a kutyát kérdi a druszámról? A legjobb megoldást választottam, csak a gerlékre koncentráltam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr642228343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az angol beteg 2010.08.17. 17:38:24

Az áthallásos női tulajdonságjegyeket kiegészíteném azzal az észrevétellel, hogy ha van töltény hozzá...nagy becsben, jól fogod (tartod) akkor is képes nagyot rúgni. A Gerlevadászatos történet, ha szabad megjegyeznem aranyos:)...sőt urambocsá' kicsit dinamizálta a rekeszizmomat is..de bármi történt Dokiból, aki Acél is és Csaba is csak egy van!

Paci-ens 2010.08.17. 19:19:28

Tesó!
Kicsaptad nálam a biztosítékot.
A rekeszizom görcs elmultával jutottan odáig,hogy vitába tudjak veled szállni,de azután rájöttem, hogy nem akarok, mert te vagy az idősebb.Oldarbordám szerint az öregember szivatóval indul!

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2010.08.17. 22:14:59

@Paci-ens: Tesó, téged aztán jól kiismert nagyrabecsült Nejed !

solti anasztazia 2010.08.19. 21:41:48

@Paci-ens: Az "oregember"-t nem nem nem...en nem ismerek olyat!
süti beállítások módosítása