Sonka!
2024.03.31. 22:25
Kell sonka húsvétra, de milyen? A pácolt érett "paraszt" sonka igazi csemge, már ami az ehető részeket illeti. És akkor a maradékkal mi lesz? Na jó, a bőrke mehet a hűtőbe, bableves betétnek, a száraz húsfecnikből lehet sonkás tészta, de akkor mi lesz a finom zsíros részekkel? Ha megesszük, úszóhólyag lesz a derekunkon belőle, kidobni meg szentségtörés! Igazi dilemma, mint kóser zsidónak a húsbolti kiírás: sertés hús, fél áron!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.