Gyáva népnek nincs hazája

2009.02.13. 18:05

Szalonka vadászatMár írtam a szalonkavadászat megtiltásáról.Egy versikében el is sirattam ezt a vadászatot, ezt a csodát, ezt a szépséget, ami semmiféle kárt nem tett a vonuló szalonkákban. Utálom a statisztikát, de valami 1% körüli volt az elejtések száma, amiben szinte csak hímek szerepeltek. A szalonka nem monogám, tehát nem hal bele a bánatba egyetlen szalankahölgy sem, ha új kérője jelentkezik.

Ekkor jött az EU felszólítása, dörgedelme, hogy mi, rebellis magyarok ezzel a szalonkavadászattal, valami 7. cikk, 4. bekezdését szegtük meg, amit, ha tovább folytatunk, akkor az EU összevonja a szemöldökét. Irgum burgum ! Jelentem, ettől, a rengeteg ilyen olyan, hangzatos névvel ellátott, jól fizetett vezetőkkel és adminisztrációval, általunk, vadászok által eltartott vadászati szervezet egyszerűen beszart.

Ami eddig rémálom volt, most valóság lett. De ez mind semmi. Most azt kérik tőlünk, vadászoktól, hogy ugyanúgy álljunk ki szalonkalesre, de PUSKA NÉLKÜL.

Na ja, nászéjszakára fütyí nélkül.

Nevet is adtak ennek, a lealázásnak, monitoring vizsgálat lett az új neve. És-, vagy, ha így teszünk és öt éven keresztül csak azt írjuk be a megfigyelésbe, hogy csak korrogó himeket hallotunk, akkor újból vadászhatunk?

Ennyire nem kéne lenézni a magyar vadászokat. Kérdeném, ha tovább vadásznánk a szalonkára akkor az EU kivégezne bennünket? Vagy az emlegetett jogsértést börtönre váltanák?

Kedves vadásztársaim ! Vagyunk vagy ötvenezren. Jelentkezzünk már az EU-nál, hogy leülnénk a jogsértést. Egyszerre és együtt.

Már megint nem voltunk MAGYAROK valamiben, már megint mások mondják meg, hogy nekünk mi a jó !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr93941415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása