.......tehát felülről és a négy-, ötmillió seregélyt figyelembe véve, ez elég sok éles szemet jelent. Mit is láthat ennyi seregély? Kis túlzással, de majdnem ennyinek tűnő autót, autóbuszt, motort, meg még nem is tudom mennyiféle motoros járművet hömpölyögni a Római utakon, utcákon, tereken, a legkisebb sikátorokban is, mindezt egyetlen dudaszó, kiabálás, veszekedés és karambol nélkül. Éppen ugyan úgy, ahogy a felettük repülő seregélyek teszik. Mondjuk a hasonlatból a dudaszót kivéve, mert az nem éppen a seregélyek hangadása.

Az emberek, az autósok, a seregélyek potyadékára panaszkodnak. A seregélyek meg a felszálló kipufogógázra.Eddig fifti-fifti !

Az biztos, akár jótanács is lehet részemről, hogy magyar viszonyokhoz szokott autós ne merészkedjen a római csúcsforgalomba. Ahhoz ott kellene felnőni, ott kellene megtanulni autózni motorozni és felvennni azt a gyors, lüktető, jó értelemben vett agresszív vezetési stílust - természetesen mindezt anyázás nélkül - ahogy a rómaiak teszik. Beleértve az iskolába motorozó diáktól az unokáját motorral szállító nagymamáig.

Engem lenyűgözött a látvány és hamar rájöttem, hogy pl. egy mellékutcából soha az életben nem tudnék kikanyarodni. Legföljebb csukott szemmel, nagy gázzal, ajkamon az utolsó mondattal:

Viva Róma!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr281496051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fica kornelia 2009.11.04. 21:27:17

El is tudom képzelni ahogy meg is teszi...csukott szemmel behajtani a forgalomba!:-))de ehez a manöverhez inkább vigye Tázi autóját.....

solti anasztazia 2009.11.04. 22:06:14

Te Nella...hogy te mekkora kecsege vagy!!!De melyik automra gondolsz..?Az olaszra(fifi)?Azt meg be is vallalnam..De doki tudja mit tanacsolok...menjen a fifivel,de engem is vigyen magaval a Nellat meg itthon hagyjuk!!:-))

red alert · http://autosiskola.blog.hu 2009.11.05. 00:18:30

video insertálva nem római seregélyek de ezek is sokan vannak és repülnek..

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2009.11.05. 06:48:28

köszönöm! Zenét lehetne komponálni a seregélyek repülésére, avagy ők hallanak valamit és arra "táncolnak"
süti beállítások módosítása