Fácánozás!

2009.11.08. 16:54

Lehet, hogy a kelleténél többet "időztem" Rómában, most visszatérek a vadászathoz egy kicsit. A műholdas radarképen - amit még hajnalban is nézegettem, hogy menjünk, ne menjünk - az látszódott, hogy csak egy "kalapnyi" felhő lesz azon a helyen, ahová készülünk. Arra gondolva, hogy az  esőtől súlyos "kalap", majd csak el fog mozdulni valamerre, nekivágtunk. De nem mozdult a rohadék, sőt a kalapból dézsa lett, mert dőlt belőle.

Induláskor az volt a kikötésem, hogy amikor a gatyámba becsorog a víz, befejezzük a vadászatot. Kb. 10 órakor megtörtént a farpofák elázása. A kilométer megvolt, az eredmény siralmas. A fácánoknak több eszük volt, mint nekünk, valami szárazabb helyen húzódtak meg.

Érdekes, ennek ellenére megállapítottuk, hogy jót gyalogoltunk. A vadászt nem lehet az átlag normális mércével mérni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr681509402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2009.11.08. 22:55:58

Ugye-ugye...hiaba van pici agyuk..
De magukat ismerve egy par csepp viz nem riasztja el Onoket,hogy a kovetkezo adando alkalommal ujra elazhassanak.!
süti beállítások módosítása