Átverés !

2009.12.03. 19:57

Nem mondanám, hogy hol- és melyik vadásztársaságnál voltam, harmadmagammal, mert nem akarom kompromitálni szegény vadőröket, akik mindent megtettek, hogy a főnökség döntése ellenére jól érezzük magunkat. Ez a mondat eddig ugye, majdnem érthetetlen.

Röviden. Volt egy fizetős vadászatunk ennél a vt-nél, de nem sikerült, elmosta az eső. A pénzünk ottmaradt, azzal a jelszóval, hogy legközelebb "levadásszuk". Igenám, de  közben az egész vezetőség lemondott, új főnökség alakult, akik már nem szívesen akartak hallani az előző vezetés igéretéről. Azért mégis belátták, hogy attól, hogy a vezetőség változott, a vadásztársaság ugyanaz maradt, tehát a mai nap lett volna az elmaradt vadászat bepótlása.

Az új főnök adta ki az utasítást, hogy hol vadászhatunk. Ez, egy olyan völgy volt, ahol nem lehetett egyetlen lépést sem tenni, hogy ne birkaszarba cuppanjunk. Ha csak tegnap óta lennék vadász is észrevettem volna, hogy itt nem lesz fácán. Így is volt. Végiggyalogoltuk a völgyet, oda-vissza, mintegy 10-15 km-t, de csak négy fácán került puskavégre. Jómagam, egyéni rekordot állítottam föl, ugyanis fizetős vadászaton még sosem történt meg velem, hogy még a puskát sem tudom elsütni. Ugyanis nem volt mire ! 

Nem a vadőröknek kellett volna elnézést kérniük !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr451572057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2009.12.04. 23:18:35

Jol ertem,hogy sok volt a birkaakna..?
vigyasztalja Onoket az,hogy ha sikerult belelepniuk akkor szerencsejuk lesz:-)
süti beállítások módosítása