El Nino

2010.02.10. 21:00

Ez már több mint bosszantó. Megint rázendített a hóesés, holnapra ónos esővel "spékelve". Természetesen csak itt délen ahová vadászni készülünk. De a TV híradó is arról tudósít, hogy egész Európa a hó fogságában, de olyan Amerikai államokban, ahol száz éve nem láttak havat, most elakadt autókat, lefagyott elektromos vezetékeket mutat a televízió. Egy kedves nevű jelenséget , az el Ninot emlegetik, mint fő bűnöst. Milyen jámbor név és milyen rumlit tud művelni. Mint a széparcú, ártatlan tekintetű, gonosz gyilkos.

Ha megúszom a holnapi napot, akkor elmesélem ! Jó hólapátolást mindenkinek !

Szerző: Acél Csaba

1 komment

Címkék: el ninó

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr541747647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2010.02.10. 23:56:58

Hat igen...en is alig ertem haza este...es meg mi lesz ejjel..jo ha reggel ki tudunk menni az udvarbol..Gondolok magukra,kivancsi vagyok sikerul e vadaszni,vagy kivetelesen "feladjak"!
süti beállítások módosítása