Vérengzés !

2010.05.28. 14:39

Már sajnálom, hogy írtam Stohl Andrásról, mint vadászról. Nem azt, amit írtam, hanem, hogy egyáltalán. Mert egy újságíró azt fejtegette - éppen a színész vadászszenvedélye  kapcsán - hogy biztos azért megy, vagy ment volna Afrikába vadászni, hogy ott kiélhesse "vérengző" hajlamát.

a vérengző vadász

Nagy az Isten állatkertje - benne ez az újságíró lehetne a vezértulok. Ha valaki, a vadászatot, latens gyilkolási  hajlamnak tekinti, semmi többnek, akkor abban a fejben nagyon nagy baj van. Illetve a vadászati ismeretek teljes hiánya. Üres "kútfőből" csak ennyire telhet.

Már egyszer volt egy polémia, hogy vajon miért vadászik, aránylag sok orvos. Egyáltalán, hogy igaz-e ez a statisztika nem tudom, szerintem arányaiban nem több, mint más foglalokozás képviselői. Nos, ebben a vitában hangzott el, hogy azért, mert az orvosok imádnak "tocsogni" a vérben.

Körülbelül egy számjegyű IQ-s agyban születhetett meg ez a gondolat is, mint  aki a Stohlról írta a fent említett cikkét.

Viszont jól hangzott, mint bulvár cím. Remélem, azért egy ilyen rémséget, nem lehet az emberek torkán lenyomni.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1002038056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2010.05.30. 06:17:34

Tesó!
Nem szívesen teszem, de fel kell, hogy világosítsalak,az ilyen rémségeket is eszik az emberek, mint az idült köszvényes a zsíros húsokat alkohollal öblítve.
Amíg tarolnak nézettségi szinten a "Mónika só-Joshi barát-Balázs" féle műsorok a (IQ -100 a köbön szintü) nézők között,sajnos nagyon sokan vannak, ők azok akik imádnak tocsogni mások vérében, ők az igazi érzelmi vámpírok, akik egy szaftos hír olvasása, vagy hallása után rohannak kezükbe kenyérkével tunkolni. ( belőlük élnek igen jól a bulvár lapok)addig Te csak ne reménykedj.
Addíg örülj amíg találkozni tudsz olyan emberekkel, akik nem tudnak bekapcsolódni azokba a társalgásokba, melyek a fenti műsorok témáit taglalják, mivel halvány lila segédindikátoruk sincs, hogy miről is folyik az "eszme" csere.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2010.05.30. 09:09:41

@Paci-ens: ...győzikét kihagytad, pedig abban is tombol az agyhalál...!

red alert · http://autosiskola.blog.hu 2010.05.30. 09:43:21

az ilusztráció sokat elmond a véleményemről

solti anasztazia 2010.05.31. 22:42:30

Ajjaj..durva..valahogy igazat adok Paci-ensunknek..tenyleg tombol a hulyeseg az orszagban es eszik-isszak..
de sebaj ez oket minositi!
süti beállítások módosítása