Álomvilág!

2010.06.29. 13:33

Jelzésértékű, hogy előző bejegyzésemben, a  "királyválasztással" kapcsolatban azt boncolgattam, hogy elég-e két olimpiai érem, a funkció ellátásához és erre semmi hozzászólás nem jött. A jó kis vadász- horgász történetektből betévedtem a politika zsákutcájába - hogy enyhe képzavarral éljek - és ebből elege van mindenkinek. Érthetőbben: herótja.

Pedig ezen idő alatt, zajlik a foci vb., akkora bírói hibákkal, amik eddig csak a közéletben voltak  jelen. Vita folyik a videobíró alkalmazásáról. Mondjuk a politikai életben sem ártana, ha valaki valamit jól csinálna, például kapura lő és a gólvonal mögé pattan a labda, akkor azt egy hatalmi mámorban úszó bírócska ne tudja letagadni. A civil kontrollnak kéne a videobíró szerepét betölteni. Ami jó, támogatni, ami rossz megtiltani.

A focin kívűl, még horgászélménnyel is gazdagodtam, két ponty formájában. Nem tartom túl nagy sikernek, hogy mesterségesen telepített halakra pecálok, éppen úgy, amikor fácántelepen tenyésztett félhülye fácánokra vadászok. De lassan a természetes dolgok eltünnek, csak a mesterséges "álomvilág" marad, ezzel ámítjuk magunkat.

Lassan minden olyan, MINTHA lesz.....!

Szerző: Acél Csaba

4 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr922118460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2010.06.29. 19:30:53

:-)csak arra kerem engem ne valtson le videoasszisztensnek..igy is bajban vagyok az elkovetkezo 3 het miatt:-(

Az angol beteg 2010.06.29. 20:10:57

Valóban minden olyan MINTHA lesz.Tetszik a megfogalmazás.Sajnos a szúnyogok még nagyonis valódiak:)...bár alkalmazkodva természetbe-rondító tetteinkhez egyre inkább génmanipuláltabbnak tűnnek. Szomorú tényleg, hogy kis mesterséges rezervátumokat hozunk létre, azzal a jelszóval, hogy mekkorát alkottunk, vagy mennyire könnyítettünk az életünkön. Pedig úgy tűnik minden ilyen kis új dologgal csak tovább bonyolítunk :)

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2010.06.29. 23:00:03

@Az angol beteg: ..ha a szúnyogokról átkötünk az áldozatokra, akkor máris vizsgálhatjuk, hogy az életünkben mi az, ami olyan, mintha..! Mert a "mintha érzés", rosszabb, mint a szúnyog-gyötrés. De a "valós" érzés, Isten ajándéka !
süti beállítások módosítása