Tavaszvárás!

2011.01.29. 09:13

Soha még annyi bizakodás nem töltötte el a vadászokat, mint amikor a miniszterelnök helyettes cikke napvilágot látott a Nimródban. Úgy van, jól beszél, végre valaki kiáll értünk - ráadásul mindezt egyeztetve a belügyminiszterrel - akinek, mint ezt is tudjuk, nem érdeke a fegyvertartási törvény enyhítése. No, nem biztonsági szempontból, hanem saját érdekeltségei miatt. Kemény gyerek a mi Zsoltink, válasszuk meg gyorsan főnökünknek, "életünket vérünket" falajánlva neki.

Ebben a cikkben kiállt a szalonkavadászat mellett is, bevallom, melengette a szívemet. Nem kellett elvi síkon nyilatkoznia, hiszen két év tudományosan feldolgozott adatbázisát produkálta a Szent István egyetem, ami  úgy jött létre, hogy monitorizgattunk tavaszonként, ennek az eredménye lett letéve az asztalra. Mindez az Eu-t nem hatja meg, de még Zsolt vezérünk harcias cikke sem, erre a tavaszra is csak a monitoring maradt.

A vadászokat valami félelmetes bűrokratikus béklyóba kötik, a vadászatainkat pedig alárendeljük az Eu buta környezetvédőinek. 

Nem vártam gyors változást, de hogy semmi ne változzon - az szomorú. 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr342622445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az angol beteg 2011.01.29. 10:58:07

Sajnálom, hogy nem érte el a kívánt hatást eddig a cikk. Talán majd egy következő! Napoleon Hill mondta egykor "Figyeld, hol válik keménnyé a haladás, és látni fogod, hogyan haladnak a kemények!" Erre az útra azonban többen is léphetnek...többféle módon.
süti beállítások módosítása