Bocsánat !

2011.02.20. 21:14

Bocsánat !

Nem tudom,ki üzemelteti a blogomat, eddig nem is érdekelt, holott hirdetések jelennek meg benne - gondolom a működtetőnek nem ingyen -  de eddig a jó ízlés határát nem lépte át egyik sem.

A jelenleg futó hirdetések közül az egyik, a jelenlegi kormányt bírálja, holott ars poetikám a politikamentesség. Véleményem van, de nem politizálok. Ezért, ha valaki véletlenül erre a hirdetésre bukkan a blogomon, akkor annak tartalmáért, formájáért elnézést kérek, semmi közöm hozzá. Addig egyetlen sort sem publikálok, amíg ilyen hirdetés szerepel a nevem alatt. Egyáltalán nem szeretnék hirdetőfal lenni.

Úgy látszik,mégis maradok a hagyományos forma mellett és a gondolataimat két keményfedeles papír közé írom majd. Ennek könyv a neve, hogy a hirdetés kiötlőjének ne legyen helye benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr42675576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2011.02.21. 08:06:05

Remélem,ha kimegy a gőz a kuktából,újra főzni fogsz!
Ennyire nem b..... ki velünk!
Szedd össze magad és légy férfi.(vagy jó kislány!)
Ha meg mered tenni,hozzád költözöm!

Az angol beteg 2011.02.21. 11:48:35

Egyetértek azzal, hogy kellemetlen dolog a hirdetések nem kívánt, kontrollálhatatlan jelenléte egy blogon…és ezt teljesen nyílvánvaló, hogy erről nem Ön tehet. Ezt mindannyian tudjuk. Hogy mi történik az országban és a marketingvilágban az egy dolog. Az Ön blogja viszont ennél sokkal egyetemesebb és több. Tudatosan vagy sem túlmutat mindazon is, ami akár eredeti célja. Ön úgyis saját belátása szerint fog tenni, de részemről és bátran állíthatom, hogy minden kommentező, olvasó részéről nagy veszteség és szomorúság lenne a bejegyzések befagyasztása, akár ideiglenesen is. Ha tetszik, ha nem Ön ezzel minden nagy szavak nélkül a „fénymunkások” misszióját teljesíti, mely ez erősek kiváltsága. Több a világ írásai által ezt Ön is tudja. Ebben a világban mindenhez ragaszkodni érdemes, ami értékes. Ilyen az Ön blogja is. Mivé lenne hasonló értékek nélkül minden? Ha hozzáadhatunk valami jót valamihez, valakihez miért is ne tegyük. Ez olyan harc,amit még a halál torkában sem szabad feladni. A legszentebb és legerősebb elv. Ha csak (az egyszerűség kedvéért) magamra tekintek, az alig több mint fél év alatt rengeteget formált rajtam ez a portál, annak üzenete, megnyilvánulásai. Nemcsak lexikai szinten, hanem szociálizációs szinten is. Kis dolognak tűnik, de pl. örömteli változásként, megtanultam örömmel fogadni baráti hecceléseket és azokat megfelelően egyenértékű válasszal ill. öniróniával kezelni…amit ezúton is köszönök. Rengeteget tanultam a vadászat sajátos világáról, látóköröm is fejlődött és érezhetően jót közvetíthettünk, ésszerű véleményünknek adhattunk hangot itt valamennyien. Szegényebb lenne blogja nélkül a világ, Kedves Doki ha egy mód van rá tegye továbbra is gazdaggá!

Paci-ens 2011.02.21. 12:28:25

@Az angol beteg:
Há, eztet mondottam én is!

Az angol beteg 2011.02.21. 13:19:14

@Paci-ens: Pontosan!:) Én meg aztat, hiszen az erősek szótárában nincs olyan szó, hogy 'VÉGE', az csak a sors szótárában van. Az erősek egy nagyobb harc kivételével maguktól sosem tesznek pontot semmi végére, mert mindenen felülkerekednek. Doki szótárában sincs 'VÉGE', mert Ő is egy KITARTÓ harcos és vadász!

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.02.21. 15:10:15

@Az angol beteg: sikerült felvenni a kapcsolatot a blogom üzemeltetőjével. Némi "kes" fejében lemondott a hirdetésről.Ebben csak az az érdekes,hogy én fizetek, hogy ne hirdessen.Node megéri, hogy nem koszolják össze a lapomat.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.02.21. 15:12:11

@Az angol beteg: Tesó! Fordulat történt, már csak a jó hírdet tudom reklámozni.

Az angol beteg 2011.02.21. 16:39:53

@Acél Csaba: Ez igen!:-) Az említett kitartó harcos gyorsabb volt mint a villám! Ha csak ezen múlik, jöjjön bármilyen nagy anyagi nehézség én is szívesen hozzájárulok a JÓ további közvetítéséhez. Mint mondtam ez a blog túl értékes ahhoz, hogy veszni hagyjuk!

solti anasztazia 2011.02.22. 14:54:52

Azert ez durva,hogy nem ok fizetnek Onnek,hogy itt reklamoznak...hanem meg maga fizessen,hogy ne tegyek...na ezt nevezem ...te jo eg!!!!

red alert · http://autosiskola.blog.hu 2011.02.22. 20:11:48

@solti anasztazia: Nem olyan gáz az, a blog tárhelyét szolgáltatásait stb ingyen adják. A tartalom is a szerző tulajdona marad, én mentetem ezt szorgalmasan és ha költözés lenne, akkor hajrá ellehet vinni a tartalmat. A hirdetésekben is a legnagyobb bajnak én azt látom, nem releváns tartalmat használnak.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.02.22. 21:28:57

@red alert: Kicsit "Örkényes" egyperceseim - ha úgy vesszük, egy elektronikus könyvnek felel meg. Kapom a tárhelyet, adom érte a gondolataimat.Gondolatok "értéke" kevesebb, mint a tárhely értéke? Gondolom az üzemeltető, nem azt mérlegeli, hogy mi mennyit ér.Egyébként köszönöm a gyors intézkedést, végre tiszta lappal indulok !

red alert · http://autosiskola.blog.hu 2011.02.23. 01:39:31

kb így igaz. A szolgáltatók részéről az ilyen dolgok, nem értékesek, ők kulcs szavakban, látogatottságban, meta információkban, és nem tartalomban gondolkodnak :) Viszont én szívesen olvasom a tartalmat, sokszor a sorok között.
süti beállítások módosítása