FEHOVA.

2011.03.19. 07:37

Ebben az évben is nagy csindaratta közepette nyitott a FEHOVA. Aki nem tudná, fegyver, horgász vásárt jelent.  Elég nagyot változott a világ, aki tavaly nyitotta - mint díszvendég - az most szabadult az előzetesből.

Bevallom, csak a megnyitón fellépő vadászkürt együttes miatt mentem a szinpadhoz. Node, ahhoz, hogy ők "fújhassanak", az idei díszvendégnek - aki "civilben" miniszterelnökhelyettes - is meg kellett volna időben érkeznie. Kb. húsz perc késésssel érkezett, addig szegény kürtösök a szabályos, csípőre tett kézzel várakoztak. Igenám, de  megérkezésekor, először a vadászat körül vagy abból élő emberek, siettek a jóságos kezet megszorítani, a jobbak csókot is kaptak. Tavaly ugyanezek illették csókkal a jelenleg házi őrizetben lévőt.  Hiába, csókolni tudni kell.

Azért végre falharsantak a kürtök, valami csodálatos pár percet varázsolva a kissé gagyivá váló vásár közönségének. Számomra ezzel be is fejeződött az ünnepség. Amikor azt kezdték sorolni, hogy kiknek kell külön köszönetet nyilvánítani - akkor már egy jóféle pálinkát kóstoltam a büfében.

Lehet, hogy a csepergő eső, de lehet, hogy a pénztelenség tartotta távol az embereket, de ilyen kevesen még egyetlen évben sem voltak a megnyitó napján.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr262752037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2011.03.20. 01:52:38

Tesó!
Azt olvasom ki ezekből a maró iróniával alig megtűzdelt sorokból, hogy nem kell különösebben bánkódnom azért, hogy nem tudtam elmenni, és én még pálinkát sem tudtam volna inni.

solti anasztazia 2011.03.20. 19:51:01

Ha nem lennenek kurtosok,jovore meg egy emberrel lesz kevesebb?
süti beállítások módosítása