Hathuszas!

2011.06.10. 10:05

Hát ez remek ! Miközben a falusi élet szépségeiről áradozok, megállapítva, hogy a jövő utja is inkább a vidék, mint a gennyes főváros, valamelyik szakszervezet Ágnes nevű vezetője kijelenti, hogy átlát a kormány szitáján ( remek képzavar) mert nem faluról jött a hathuszassal.

Mit is gondolhat rólunk a jó beszédkészségű vörös démon. Ott a fény, a tudás, az ismeret, itt vidéken meg a mély szellemi sötétség? Valóban, a falusi ember nem ül a politikai események közelében, mondhatni a tűz körül, de éppen ezért nem is égeti meg magát. A vidéki ember gondolkodását még nem fertőzte meg a politikai közelharc, a kiméletlen adok-kapok, ugyanis amikor eljön az ideje, akkor szántani kell, meg vetni, nem csatározni. 

Volna egy javaslatom. Arra "bizonyos" vidékről érkező hathuszasra fel kellene szállnia Ágnes asszonynak és  személyesen megtapasztani a vidék véleményét, a természethez közeli életforma miatti tisztább gondolkodását, hogy ne a falu legyen az ellenpélda, amikor a saját tájékozottságát fitoktatja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr402972582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása