www.rablók.hu.

2012.01.25. 09:23

Ha létezik állami útonállás, galád rablás, akkor ez az. Csak röviden. Vállalkozó orvosként az orvosi kamara tagja vagyok, igaz nem szívesen léptem be, mert soha semmilyen előnnyel nem járt a tagviszony, viszont a tagdíjat keményen behajtják. Ezt még valahogy tudomásul vettem, nem ez az egyetlen területe a mai valóságnak, ahol az állam pénzt vesz el, de nem ad érte semmit. Magyarán, eleddig a kamara egy fizetett gittegylet volt.

Most viszont a már meglévő kamarai tagságom mellé, az iparkamarába is regisztráltatnom kell magam, így szól a kormányhatározat -  természetesen pénzért - amiben ugyanazokat a szolgáltatásokat ajánlják, mint amit a orvosi kamarának kéne nyújtani.De nem nyújt. Most már két helyről nem nyújtanak.Ilyen arcátlan pénzbeszedésre még nem volt példa.

A mezőgazdasági vállalkozóknak pl. nem kell belépni. Úgy látszik a szántás, vetés, harminc milliós traktorral tüntetés, szellemi szabad- foglakozásnak minősül. Az orvos meg iparos. Tisztességesebb lett volna az állambácsitól, ha kér 5000 Ft-ot. Csak úgy, minden indok nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr13752204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.01.27. 04:02:03

Tesó!
Te igazi kamara halmozó vagy!
Tagja vagy az orvosi, vadász,és végre az ipari kamarának.
Most végre iparosnak is vallhatod magad.
Remélem további kamarákba már nem akarsz belépni.
Ha mégis, javasolok egy párat:
Gyógyszerész, kazánkovács,és ékszerész,
mezőgazdász,szőlőtermelő,szénbányászati,és uránbányászati kamarák.
A belépéshez kívánok neked hosszú életet, és jó egészséget.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2012.01.27. 05:18:56

Tesó. Nem beléptem, hanem belehúztak. Így is jó másfél évvel későbben, mint a jámborokat. Addig pedig tartalmas beszélgetést folytattam a főfő kamarással: Belépsz! nem! de ! nem! de!
Sajnos "de" lett a vége.
süti beállítások módosítása