"SEHOVA"

2012.02.17. 20:13

FEHOVA - aki  esetleg nem tudná - a rövidítés a fegyver-horgász-vadász kiállítást jegyzi. Évről évre megjelenek, pedig elhatározom, hogy többet nem megyek. Ugyanazok az arcok, cégek, drága fegyverek, meg ruházati dömpingárú.  Nem a szójáték kedvéért írtam át a címet  SEHOVA-ra hanem a semmiféle újdonságra mondom a véleményem. A nyitónapon sokkal nagyobb érdeklődés szokott lenni - na jó, ezt tudjuk be a rossz időnek- de maga a kiállítás is összezsugorodott, évről évre kevesebb kiállító áldoz pénzt erre a seregszemlére.Panaszkodtak, hogy nagyon magas a "standpénz", a kiállítók szerint lehetetlen a bevételből fedezni.

Annak viszont örültem hogy két vadászíró is új könyvével (és a régiekkel is )  rukkolt elő. Jó volt velük elidőzni, beszélgetni. Régi vadászkönyveket is lehetett kutatni, két antikvárius is árult. 

 Nekem a  forralt- boros "tetszett" a legjobban. Drága is volt, rossz is, de jó meleg !  

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr344113656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása