KO.

2012.04.05. 20:25

Valamikor oldalnyi helyet foglalt el egyik népszerű napilapunkban  egy rovat, "Ami a hírekből kimaradt" címmel. Tehát volt egy megírt történet, ami lehetett akár gazdasági, akár politikai, vagy bulvár, stb. de az újságíró megpróbált  a kulisszák mögé tekinteni, a dolgok mélyére ásni - ha hagyták.  Ezt most divatos szóval, oknyomozó riportnak nevezzük.

Ezek után lássunk egy mai hírt és azt is, amit mögé gondolok. Egy névnapi buliról szólt a híradás, amit egy luxus szállodában, száz fő vendéggel rendezett, egy harminc éves pénzügyi tanácsadó, vagy mifene. Valaki összeszólalkozott valakivel, aminek egy halálos ökölcsapás lett a következménye. A történet szomorú, az elhunyt hozzátartozóinak ismeretlenül is részvétem, de a jó büdös életbe, hogyan létezik az, hogy egy pénzes világban mozgó emberke vagyonokat invesztáljon a születésnapjába. Akkor, amikor egy éppen ilyen korú orvos a százhúszezer forintos havi bérért robotol, ügyel, és retteg, hogy mikor jelentik fel. És még ennek a pénzes rétegnek adott Viktorunk egy kis jövedelemkiegészítést az egykulcsos adóval?

Bravó Viktor!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr804366292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása