Bukta!

2012.07.27. 06:37

Írogatok vadásztörténeteket - makacsul ragaszkodva a címbéli "titulusomhoz", holott nincs ilyen, hogy vadászíró, csak író van, aki lehet, hogy vadászatokról is ír. Ráadásul ez a jelző egy kicsit devalválódott, rengeteg iromány jelenik meg ilyen címszó alatt, mintha azt hinnék sokan, hogy amit egy jó pohár bor mellett elmesélnek, annak könyv formájában is meg kell jelenni. Nincs lektorálás, nincs szakmai visszajelzés, vagy intelem, csak pénz kérdése a könyvkiadás.

Nemrégiben kaptam egy észrevételt, hogy elkalandozok olyan vizekre is, ami nem vadászat, hanem egy kicsit a közélet,a mindennapok visszásságai, stb. Bevallom, nehezen tartom vissza magam, mert igaz, hogy számomra a vadászat lételem, de amiben élek "eleme az életemnek." De a kommentek is azt mutatták, hogy napi dolgokra hevesebben reagálnak az emberek, mint a szűk kőrnek íródott vadásztörténetekre.

Kezdődik az olimpia, drukkolhatunk, izgulhatunk együtt, én is inkább a TV előtt fogok ülni, mint a magaslesen.Vadászíróból, sporttudósító lesz belőlem két hétig. Ha közben azért történik valami "vadászos" - ígérem leírom.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr514681047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása