Kínai csoda?

2012.08.01. 05:37

Még szerencse, hogy "csak" négyévente van. Olimpia lázban ég a világ, olyanok is nézik a közvetítéseket, akik máskor soha. Teljesen mindegy, illetve majdnem mindegy - hogy milyen sportág, van-e magyar érdekeltség benne, nézni kell, szurkolni és ámulni a teljesítményeken. Az úszók teljesítménye már a lehetséges emberi teljesítőképesség határait súrolja, párszor  túlszárnyalva azt.  

A kínai sportolók tarolnak, mondják, könnyű nekik akkora emberanyagból válogatni. Node, valami mást is tudhatnak - ugyanis egyik úszónőjük olyan teljesítményt produkált, ami már extrém kategória, ráadásul a "semmiből" felbukkanva, előnytelen alkattal, szóval erősen elgondolkodtató, hogy a kétszáz -egynéhány doppingszeren kívül - amire vizsgálódnak az ellenőrök - nem találtak-e a szorgalmas kínai kutatók, valami újat. Ha nem így van, akkor egy csodát láttunk és nekem elnézést kell majd kérnem. De volt már ilyen csodálkozásban részünk, amikor az NDK úszónői végigverték a világot, igencsak férfias alkattal és gyakori borotva használattal.

Ahogy manapság a vicc szól, hogy az akkori úszónők, mára már tisztességes nagypapák !!!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr144689789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.08.01. 08:23:28

Tesó!
Ez erősen hasonlít arra a lóversenyre, ahol egy kanca nyerte a nyeretlen kétévesek futamát, tétre, befutóra, és utána fedező ménként használták.
süti beállítások módosítása