London !

2012.08.10. 16:31

Politikai uborkaszezon van, szarkeverő politikusaink nyaralnak, ettől most békés, csendes az ország ,nincsenek pátvillongások, feljelentgetések, stb. Felekezettől, pártállástól függetlenül, mindenki szurkol, lelkesedik, hazafias érzések feszítik a melleket. Régen éreztük már - és nagyon kellett - hogy jó magyarnak lenni .Nagy-nagy köszönet érte a sportolóinknak, legyen az első, vagy tizedik, egyformán.  De szép is így az ország ! És csodás a szurkolótábora is.  Itt nincs metróverő B-közép, nincsenek zsidózó ultrák, csak lelkes, zászlólengető magyarok vannak.

Kár, hogy lassan vége az olimpiának, elmúlik a "láz" és a csodálatos eredményekből majd a pártocskák próbálnak tőkét kovácsolni, ha kell, a sportolók lealázása árán is.Meg kéne fordítani, négy éven keresztül olimpia és csak két hét szünet. Ennyit talán kibírnánk a politikusokkal is.

Mindezek alatt lefejezték a rendőrség elitjét. A minőségi zsarukat szétszórták, vagy leszerelték. Ez is egy "szép" sportteljesítmény volt. De senki nem magyarázta.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr114705717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.08.11. 14:17:07

Tesó!
Aki tudott valamit a Főrendőrről, annak mennie kellett.
A nagy pénz nem az olimpikonoknak ment, hanem a Londoni Magyar követségi fogadásra.
Ott volt mindenki aki a magyar érmeket a saját eredményének szerette volna betudni.
Sokáig tartana felsorolnom őket.(KAPJÁK BE!)
Akkor is Hajrá Magyarok!
süti beállítások módosítása