Navégre !

2012.08.20. 09:32

Hat hónapi sörétes- puskás "böjt" és türelmetlen várakozás  után, végre elkezdődött a gerleszezon. Nehezen múlt ez az "ínséges" időszak, siettettem volna az amúgy is rohanó időt, pedig ahogy fogy az egyik, úgy rövidül a másik is.

Az aszályos időszak, a nagy melegek, kedveztek a gerlék szaporodó kedvének, többen lettek, mint tavaly, a napraforgó meg csököttebb, úgyhogy nagy a gazdák kára. Csak csendben mondom, nehogy ötletet adjak, de csodálkozom, hogy a gerlére még nem jelenthető vadkár.

Az "esélyegyenlőség" jegyében-  ebben az évben - már "csak" 28-as kaliberű puskával lövöm a gerléket. Aki ért hozzá, az tudja, hogy ez egy kis aranyos, szinte  játékszer fegyver, aki meg nem, annak úgyis mindegy.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr14721101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása