Elkezdtük !

2012.10.04. 20:16

Elkezdtük ! Mármint a fácánozásokat. Meleg volt, közel harminc fok,nem igazából fácánozós idő. A reggeli harmat lucskossá tette a bakancs belsejét, de tíz órakor már a saját izzadtságomtól nedvesedett a garbóm. Igazából bokrászó vadászat volt, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy egy rettentő hosszú szárazra szikkadt csatornát hajtottunk végig, talán egy fácánnal a végén. Dél felé már csak egy kis erdős- liget meghajtására maradt energiánk, ebben is esett két fácán.

"Desszertként" gerlézéssel zártuk a napot. Tehát három fácán és egy jókora izomláz a mai "termés".

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr774820502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.10.05. 16:17:04

Tesó!
Nem kell ez az "Öreguras" panaszkodás.
Pányvával sem lehetne kikötni, ha a vadászatról van szó.Lehet,hogy kevesebb az energiád, de az független attól, hogy hány madár esik.Minden más esetben a fogamhoz vernéd a garast,és jajgatnál mintha a fogamat húzzák(ha volna!)
De ha vadászatról van szó akkor semmi sem számít.
Na ugye, hogy ugye.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2012.10.05. 20:13:47

@Paci-ens: vadászat után sosem merek panaszkodni - mert egyszerűen nem illik.A vadászat nekem olyan, mint cirkuszi lónak a trombitaszó. Tényleg ugye.
süti beállítások módosítása