Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte...stb.
2012.10.23. 21:19
Recept : A gerle mellehúsát lefejtjük a csontról, a kapott kis gusztusos húst lapjára egyengetjük ( klopfoljuk ) azután ráteszünk egy szelet sajtot, egy szeletke sonkát ( bolti gépsonka ) és egy szelet bakonnal körültekerjük. Kevés oliva olajos, bazsalikomos pácba tesszük és egy napig hűtőben tartjuk. Mielőtt jönnének a vendégek, kb. három órával korábban, megsütjük. Ugyanis nem könnyen puhul a gerle !
Gerlézésből jövet várt bennünket ez a vacsora, feltéve a koronát erre a napra, egy remek gerlézős délutánra. Ahogy mondani szoktuk, soha rosszabb vadászatot, soha rosszabb vacsorát.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Paci-ens 2012.10.24. 17:10:56
Csorog a nyálam!