A koldus is ember.

2012.10.25. 19:50

- Tessék írásban is beadni a kérvényüket - szólt a titkárnő nem túl barátságos hangja. Rendben van, megírtam, azt amit szóban is megtettem, miszerint a lövészklubomnak szeretnék némi támogatást kapni, a nyeretlen focistákba milliókat invesztáló könyvkiadó tulajdonostól. Szépen leírtam a z országos bajnokokat, az olimpiai hatodikat, a  rendkívül eredménye s szabadidősöket, stb, akiket szeretnék könyvjutalomban részesíteni. Nagy naivan  azzal a reménnyel tettem mindezt,  hogy talán az ország legnagyobb könyvkiadójának,  tizen-egynéhány darab könyv - szponzori ajándékként -  nem jelent nagy érvágást. Zárójelben megjegyzem, de nagyon fontos, hogy magamért sosem "koldulnék, de elnökként a szakosztályért bármikor.

Még válaszra sem méltattak, így még fájóbb, mintha egy levélkébe elutasítanak, mert akkor legalább ember számba vesznek. Mert ugye azért a koldus is ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr964870223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.10.25. 20:19:58

Tesó!
Ami nem foci az nem sport!
A kolduláshoz már régen hozzászoktam, mert a fiam, és a hozzá hasonló sportolók eredményeit,miniszterelnöki fogadásokon is csak egy névjegykártyatartóval honorálták.A felkészítő mesterek kaptak egy öngyújtót.Nesze neked egészséges életmód!
A televízióban a híradó nagy hanggal jelentette be, hogy jövőre tizennégy millió forintot fog juttatni a sport egyesületeknek.
Sajnos gyanítom,hogy a java a Felcsúti fociakadémiáé lesz.
Tesó!Te vagy,aki még hisz az igazi önerőből elért eredeményben,és úgy gondolja, hogy ezt valamilyen szinten jutalmazni kellene.
Ki kell hogy ábrándítsalak,mert az elképzelt ábrándok szerinti királylánynak nem hogy az ölét, de a melleit sem látom.
Amúgy ez a nyereg igencsak feltörte a seggemet.
süti beállítások módosítása