Levél !

2012.11.19. 20:29

A vadász emlékezéseket egy kemény munkanap törte meg - nem fenyegetés, de azért majd folytatom - csak a hétköznapok gondjai bénítják az álmodozást. A mai napon   "elfogtam egy levelet"  ! Ajánlott volt.

Kedves állam bácsi !

Azért írok, hogy megkérjelek, ne cseszegessél már engemet folyton és folyton. Minden kis szarért azonnal azt mondod, hogy ha nem csinálom, akkor nagyon megbüntetsz, de úgy, hogy belehalok. Nincs ám annyi zsebpénzem, hogy olyan sokat adjak, amennyit írsz, ha meg nem adok, akkor azt írod, hogy leülhetem. Azt mondják, hogy ez már nem gyerekjáték,  mert ha a büntetés sok nullás számát -  amit én még nem is tanultam az iskolában - nem tudom kifizetni, akkor olyat fogsz velem játszani, hogy egy kis dombon lecsücsülni, csüccs,  ami nagyon rossz vicc.

Jöttek szigorú bácsik, és a játszószobámban nem találtak mindent kiírva, hogy például WC, már írták is, hogy büntetés. Amikor egy kicsit gyorsabban rolleroztam, már írták is, hogy büntetés. A  durrogós játékszeremhez is kérték a doktorbácsik írását - mert , ha nem sietek velük időre, büntetés.

Ez egy nagyon büntetős ország ám, amiből legjobb lenne mindenkinek elmenni és akkor a csúnya állam bácsi büntethetné magát orrba- szájba.. Ez lenne ám a jó vicc.

                                                                                                    

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr444915374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.11.20. 05:04:30

Tesó!
Gyanítom, hogy azért nem hívtál vissza,mert erősen gúzsba kellett kötnöd magad, hogy le ne üssél valakit.
Az állam bácsi pribékjei, kvótára dolgoznak.Mindenkinek ahhoz mérik a javadalmazását, hogy mennyi sarcot tud beszedni.
Legyen ez a törvény őre,adóhatósági illetékes,vagy ÁNTSZ ellenőr, címük egy kutya,mind a pénzért liheg.
Ha valami ötlet jut az elferdült eszükbe, rohannak a gazdihoz és azonnal hoznak egy újabb törvényt ami nekik jövedelmez.
Csak sajnos ez a nézet már annyira elszaporodott, hogy a csatlósok is élnek vele.
A szolgáltató cégek, lévén egyeduralkodók,a megrendelőnek előírják, hogy mikor, hol kell megjelennie,pl.egy villanyóra cserénél.
Időpont egyeztetés lehetetlen, mert az elküldött emailra nem reagálnak,és a telefon egyeztetés sem működik,mert a géphang csak az új, csak a szolgáltatónak hasznot hozó lehetőségeket taglalja.
Az ötleted jó menjünk Afrikába és vegyünk pár ezer hektárt és maradjunk ott vadásztatni.
süti beállítások módosítása