Nézettség - olvasottság !

2012.11.25. 18:29

De jó is volt, amikor még hétfőnként nem volt tévé adás. Erre a napokra tevődtek a kártyapartik, a baráti összejövetelek, a fotelba süppedős olvasgatások, vagy zenehallgatások, stb. és - finoman szólva - a népesség szaporulatnak is igen jót tett.

Miért is jutott ez most eszembe? Megmondom. Ugyanis előre  tudom, hogy amikor olyan műsor megy a tévében - aminek a nézettsége ( hű de bizarr szó) kétmilliós, mint például a hétvégi nóta-szkander mentoros, meg háttal nézős változatai, akkor a blogomon is csend honol.Csak a leghűségesebbek olvasnak.

Két nappal ezelőtt - no itt ugrik be a feledékeny öreg vadászról szóló  vicc - amit nem fogok elmesélni, csak jelezni -  hogy szóval az elejtett vad egyik combja az egyik vállamon a másik a másikon,  amikor csenget a postás és...a feledékeny öreg a történetet nem éppen az eredeti közegben folytatja - szóval legyen ennyi elég, de esetemben még nincs ekkora baj, mert tudom, hogy a mesélést  hol hagytam abba.

Szóval a Mátrában egy kis disznócska elejtésével zárult az első nap. "Tesó" is durrantott egy "hasonszőrűt", úgy hogy igencsak megérdemeltük az áldomást !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr54924916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.11.26. 05:35:20

Tesó!
Én a hét minden napján olvasok, mert jobban szeretem a TV.-nél.
Jó lenne, ha felraknád a koronát erre a történetre mert, csak csigázod a kíváncsiságom, hogy hogyan fogod befejezni?
Hajrá!
süti beállítások módosítása