Bukta !

2012.12.11. 16:47

Érdekes "lelkületű" a  jelenlegi vadász-társadalom, ha egyáltalán van egy társadalomnak lelke.

Rögtön az elején, le kell szögeznem,  bizony elég szerencsétlenül választjuk meg a vezetőinket. Vannak ugye olyanok, akik a vadászatból élnek. Ráadásul nagyon jól ! Kamara, Védegylet stb. égisze alatt, főállású emberkék, meg ki tudja még milyen "gittegyletek" jól fizetett tisztségviselői is úgy gondolják, hogy feltétlen politikusokhoz kell dörgölődni, onnan kell vezetőt választani. Ugyanis ez az érdekük .

Azután jön egy politikai váltás és a hőn imádott és kinyalt alfelű vezetőnk eltűnik a süllyesztőben, miután jól kivadászta magát. Azután jön a következő.

Semmi bajom szegény Semjénnel, tőlem akár a Tórából is doktorálhatott, ez az ő privát, illetve politikai harca. Első számú vadászati vezetőként viszont több mint kínos a státusza. Nincs könnyű helyzetben, miután ellenfelei "madarak gyilkosának" titulálták, holott azt tette, amit elvártunk tőle, lobbizott a szalonka és a fürj vadászatáért.

Ezzel a dolgozat- másolás dologgal, viszont egy újabb fegyvert adott az őt támadók kezébe.

Kedves vadászok, véreim ! Annyi jó- és hiteles szakember hord zöld ruhát  kis hazában. Válasszunk már egyszer közülük egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr314960069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.12.12. 05:24:19

Tesó!
Ez csak egy újabb csontváz a szekrényben.
Ha a politikai érdekek azt diktálják, akkor egy ötéves gyerekről is kiderítik, hogy pedofil, pedig nem az csak türelmetlen.
Semjén úr szíve joga, hogy tagadja, vagy elismerje a plágium vádját.
De az már nem, hogy az Ő ájtatos vallási politizálásának a következményeként jövőre be kell vezetni az államosított iskolákban a hitoktatást.De milyet? Hol fognak a keresztény valláson kívül oktatni görög katolikus,zsidó, vagy metodikus,mohamedán stb.vallásoktatók?
Ismerve az iskolák jelentési kötelezettségeit ez egy államilag elrendelt listázás,amely alapján pontosan követhető lesz a hovatartozás.
Az erkölcstant választó családokat, pedig a jó Isten mentse meg.
Első számú vadászati vezetőként megbukott, mivel bebizosonyodott, hogy vannak nála is nagyobb kutyák.
Sajnos a hatalomvágy nagy úr, ezért nem fog önként lemondani erről a posztjáról sem,amíg uralmon van.
De le lehet váltani!
süti beállítások módosítása