Gyalogtúra-tortúra.

2012.12.16. 15:33

Most azon gondolkodom - hogy a "négykerék" történetet folytassam - volt-e  már ekkor csipőprotkóm, vagy sem. Azt hiszem igen, mert a rám váró utat, a műtét előtti lábammal nem tudtam volna legyalogolni.

Puska vállra, betöltetlenül -  ennek még  lesz jelentősége - és ahogy katonáéknál mondják, nóta indul, egy-kettő, egy -kettő. No azért nem volt az ilyen egyszerű, mert a hó alatt jókora földhányások lapultak, botorkálás lett abból, nem menetelés és a nóta is elmaradt,  ha nem akartam a számat hóval kibélelni. Egy jó meredek erdei úton ballagtam fölfelé,  erősen a lábam alá nézve, amikor valami azt súgta, hogy előre nézzek, mert engem is néznek. Azannyát!  Egy jókora disznó állt az úton, éppen kitöltve az utat, szóval kapitális jószág volt.  Tudtam, hogy ide jár egy nagy kan, de erre a találkozásra nem számítottam. 

Puska a hátamon volt, ahogy mondtam üresen - ilyen mivoltában ugye egy ártatlan vasdarab -de nem  is kísérleteztem hogy elővegyem, vagy pláne megtöltsem. Nincs az a disznó, amelyik ezt kivárná. Néztük egymást egy darabig, azután békésen elváltunk Ő ment az erdőbe én meg hazafelé.

Jó későn értem haza, de ezzel még nincs vége a kalandnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr234968221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.12.17. 05:41:10

Tesó!
Hasonló eset történt velem Pörbölyön a gemenci erdőgazdaságnál.
Az egyik hajnali sétám során egy akkora bözendorfer nagyságú kannal kellett szembenéznem, hogy erősen gondolkoztam, a mi hamarabb bekövetkező fára mászásról,és még töltetlen puska sem volt a vállamon.
Azért ezek szép találkozások!
süti beállítások módosítása