Egy rózsa szál...!

2012.12.28. 09:15

- Hallasz rózsa?                                                                                                                                                                          - -Ki mer hozzám szólni?                                                                                                                                                    Csak  én volnék az , a levendula, ha megbocsátasz. Tudod, azért ültettek melléd, hogy ne tetvesedjél. Ahogy látom sikerrel, tetved nincsen, de gőgöd annál több. Már nem bírom idegekkel, ahogy a többiekkel beszélsz, ennél már az is jobb, ha egy kis zacskóban riogatom a molyokat.Mitől lettél te ennyire magabiztos? Az orbánc fa tesz ilyen gőgössé? Gondolod, hogy majd mindentől megvéd? Milyen dolog, hogy te mondod meg, melyik növény csírázhat, melyik nőlhet és melyikből lehet diplomás növény.

Van ám a gazdának egy olyan valamije, amivel csak egy nyisszantás és már mégy is a vázába, ahol szépen sorban lehullanak a rúzsos szirmaid és kidobnak. A tüskéid miatt meg az össze gyerek fél  tőled, mert szúrsz piszokul.

-Szóval gondolkozz rózsa !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr704984518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.12.28. 17:00:45

Rózsa!
Ha rajtam múlna átültetném a levendulát.
Egyenek meg a tetvek, a főnököddel együtt.
süti beállítások módosítása