Kutyabaki !

2013.01.18. 12:33

A lábunkon nem múlt volna a siker, mert raktuk őket szépen egymás után, lépésről lépésre, több mint tíz kilométeren keresztül, a ragadós, csizmára tapadós sárban. Csatornapartokat, nádasokat, kisebb facsoportokat, elhagyott, gazzal benőtt telepeket jártunk végig, de sehol egy fácán. Nemhogy kakas, de még egy árva tyúk sem. Mintha  kihalt volna a már jól ismert táj.

Három kutya is kajtatott, de sikertelenül.  Már a puskámat is csak olyan pásztorbot "üzemmódban" lóbáltam magam mellett, nem volt értelme a lövésre kész állapotot erőltetni.  Ekkor rohant  el mellettem - a három kutyából az egyik -  egy német vizsla, mégpedig olyan erővel és vehemensen, hogy kiverte a puskát a kezemből. A nagyon megbecsült és féltett kis 28-as  fegyverem vagy hármat szaltózott a levegőben és "likiránt" felém-  landolt a fűben.

Azt hiszem azt volt a szerencsém - ami egyébként szigorú szabály -  hogy a fegyverem be volt biztosítva. Azért furcsa érzés volt a saját puskám csövébe nézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr855025224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.01.19. 13:42:21

Tesó!
Legalább farba billenthetted volna azt a kutyust,ha már lik iránt néztél.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2013.01.19. 18:31:02

@Paci-ens: Nem a kutyát, hanem a gazdit kellett volna, mert az a kutya - ha csak tehette - menekült a rugdaló és tele-taktal villanyozó gazdája elől.Aki egyébként állatorvos.No coment !
süti beállítások módosítása