Pasi-lista !

2013.02.25. 18:45

Annak idején - ha nem is olyanformán listáztunk, mint a BTK-s HÖk -ök, - de azért a medikákat igencsak szemrevételeztük.  Ahogy az  -átköltött  - ballagó dal egyik sora is erről szól: ...."vivant nostrae colliginae..." stb, stb.a folytatás  már nem gyermekek fülének való, még latinul sem. Tehát listáztunk, de szigorúan a formai megjelenést pontozva.

Nahát így lett azután olyan, akiért mindent megtettünk volna (tettünk is) hogy szóba álljon velünk, azután volt a második kategória, akit az eszéért kedveltünk és végül a "maradék," akikhez nagyon sokat kellett inni.

A bőség zavarában "szenvedtünk" mert már akkor is több volt a lány az elsősök között, mint fiú. És akkor még nem is beszéltem a szegedi jogászokról, meg a többi egyetem "felhozataláról".

Nagyon együgyű és főleg beképzelt az a férfi, aki azt hiszi, hogy ő választotta ki a szíve hölgyét. Uraim, ne legyünk naivak. Leánybőség ide, leánybőség oda, mindig ők választanak. Csak - nagyon okosan -  elhitetik velünk, hogy ez a mi érdemünk. Szóval ebben is nyernek ! Mert ők is "listáznak".

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr995104988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.02.26. 05:46:04

Tesó!
Akkoriban tényleg nagy volt a felhozatal. Mivel az egyetemi diákok tanulással töltötték az idejüket, és nem a megélhetési problémáikkal, jutott idejük másra is.
De igen nagy volt a kontraszelekció is.
Nem felejtem el soha azt a mustrát ami a kollégiumi lányok előtt zajlott.
Beérve Szegedre egy haverommal, és a kollégiumban a portásnénitől, "Csimpi" becenevű. tényleg csak barátnőm után érdeklődtem,az előtérben lévő lánykoszorú égető tekinteteiben kellett megvárni amíg lejött.
Látszott a lányok szeméből, hogy ez egy dög, mert neki kettő is jutott.

Az angol beteg 2013.03.02. 14:28:12

Így igaz! Jól megfogalmazta Doki:)
süti beállítások módosítása