Szívnak !

2013.05.07. 17:27

A "hölgy", akiről nem minden érzelemtől mentesen szólok, karcsú, akár sikkesnek is nevezhető. Vékonyak, de arányosak  a lábai, légies a mozgása, alkata törékeny, de a rámenőssége bizony rácáfol a jámbor külsejére. Ledérségére mi sem jellemzőbb, hogy nem válogatós, mindegy neki, csak szívhasson.Akár egymás után többet is. Nappal nyugton van, este lesz aktív és támad, hiába tiltakozunk, követeli a jussát. Amikor megkapta, elnehezült alsó felével elrebben, még köszönetet sem mond, megelégszik a természetbeni fizetséggel. Halála vérpacnival és egy káromkodással jár, ami a "károsultból" tör elő. Csak egy viszkető dudor marad utána, amit tekinthetünk akár a sírhantjának is.     

Halljuk a jöttét, érezzük a jelenlétét és megszenvedjük a távozását. Azt meg ugye tudjuk, hogy csak a nőstény szúnyogok csípnek !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr285286695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása