Árvíz !

2013.06.06. 09:19

Őszintén szólva nem tudom mi történt, de egy éjszaka alatt lekopaszodott a blogom, eltűnt róla minden kép, az eredeti fejléc, stb.Most ilyen sivár a külcsín, de legalább a szövegrész megmaradt. Van ilyen, hogy blog-rabló? Hát, ha van, akkor kedves rabló, szeretném, ha visszahoznád a megszokott arculatot, te úgysem tudsz vele mit kezdeni.

Engem is - mint sokunkat - az árvíz foglalkoztat. A Tündérkertben drámaian emelkedik a víz, a mélyebb "kótyorok" már megteltek, a fák között víz csillog, az itt befolyó patak szintje egybeért a Dunával, most még azt is beképzelheti, hogy ő is egy nagy folyó. Aggódva gondolok az itt élőkre, lesz-e eszük és energiájuk kimenekülni.Mi lesz azzal az alig kinyílt szemű kis rókával, aki alig két hete odajött hozzám, vagy azzal a nyolc kis csíkos malaccal, akiknek nincs anyjuk, vagy azzal az óvatos bakkal, aki csak esti sötétben óvatoskodott ki a szóróra.

Ember, állat retteg. Az emberek tudatosan készülnek a védelemre, de az állatok "csak" az ösztöneikre hallgathatnak. Nagyon remélem, hogy ez is működni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr675346556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2013.06.06. 09:23:54

...gyorsan hozzászólok "magamhoz". Hogy a kérésemre-e, vagy önmagától gyógyult meg a blogom - nem tudom, de a lényeg, hogy régi "pompájában" tündököl!
süti beállítások módosítása