Nagy a baj !

2013.06.08. 16:40

Tényleg szerencsétlen a falum. Alulról vízben ázik, felülről csúszik a Várhegy lefelé. De nem is a Dunától kell félni,  hanem a visszaduzzadó patakok hátbatámadásától. Szóval van baj elég. Tegnap megjelent  Pécs polgármestere is, amíg a kamerák vették, nyüzsgött egy kicsit. Még szerencse, hogy a falunk polgármestere - mindenki "Jancsikája" - és a lelkes falusiak, meg a messzebbről jöttek, olyan erővel és vehemenciával védik a falut, lapátolnak, zsákolnak, stb.hogy ettől - talán még  a Duna is irgalmasabb lesz hozzánk.

Még az is mondjon egy imát a bajbajutottakért, aki nem hívő !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr685351269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.06.08. 18:24:22

Tesó!
Én egy megrögzött ateista vagyok, de most imádkozom az összes istenekhez,Allahtól-Jézusig,hogy ne öntsön el benneteket az ár,és ne szakadjon le a lösz fal.Ki ne merjél menni homokzsákokat tölteni,mert megharaplak a protkómmal,amit Te készítettél.Kedden jövök lapátolni!
Resszkess!

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2013.06.10. 05:00:24

"Ateista" létedre egészen jóban vagy Istennel - úgy hogy csak imádkozz !Kíváncsi vagyok, ha Pestet elhagyta az árvíz és itt nyomorítja majd a gátakat - lesz-e ekkora hírverése. Mert ugye a Főparancsnok azt mondta, hogy Bpesten van a legnagyobb humán és más mindenféle érték, amit MINDENÁRON meg kell menteni.Ez helyes !De itt nálunk, akinek az egyetlen rozoga kis házikója kerül vízbe, annak meg egész élete munkája vész el. Kinek mi ugye a legnagyobb érték.
-
süti beállítások módosítása