Több mint hiba, bűn !

2013.06.12. 13:56

Nemhiába aggódtam, megint nagyot alakítanak a szuper-zöldek.Egy vadmacskát keresnek - motorcsónakokkal -   a két méteres áradásban álló erdőben. Tudom én, hogy ritka és értékes állatról van szó, "akinek" az eszmei értéke többszöröse, mint egy vaddisznóé, vagy szarvasé, de az élet az élet, értéktől függetlenül. Olyan ez, mintha többet érne egy diplomás élete, egy koldusénál. Nem demagógia, de Isten előtt egyformák vagyunk mindahányan. A vadmacskának egyébként is  - ha van esze - felmászik egy fára és kivárja az apadást. De a többiek, a fára mászni nem tudók -  a motorcsónakok zajától  -   visszafordulnak és az áradatban lelik halálukat.

Ahogy a mondás tartja, a pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve ! Magyarán, tort ül a baromság az ész fölött.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr815357356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása