Éhes disznó....!

2013.06.18. 10:01

Egyre kerekedik a Hold, hétvégén "tele" lesz, az aratás is elkezdődött, a kettő együtt pedig a vadászat egyik csúcspontja - a sok közül -  tarlóra kiváltó disznókat lesni a Holdfényben. Érdekes, erdőben óvatossá teszi a vadakat a világító Hold, de a tarló az más. Megszokták  a disznók, hogy az árpa- vagy búzatáblában biztonságban vannak, már korán elindulnak az erdőből, a szúnyogok hadától meggyötörten. "Ők" lepődnek meg legjobban, amikor észreveszik, hogy valami nem stimmel, eltűnt a mindent elfedő éléskamra és ott állnak "pőrén. Ha pechjük van akkor a tábla szélén álló lesről ezt már a vadász is látja.

Éhes disznó, makkról álmodik, én meg egy ilyen vadászatról. De egyenlőre győz a józan önmérséklet, még egy kicsit erősödni kell, azután jöhetnek a disznós-kalandok.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr965366760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.06.21. 17:56:15

Tesó!
Alig forrt be a lukad,de Te máris dolgozni mentél.Te kis sztahanovista.Igaz közben hárfáztál is egyet, de az váljon egészségedre.Inkább menj az unokáddal pecázni,még akkor is ha nincs kapás.
Ne erölködj, mert az nem vezet semmi rosszra,Te legyél alul!
süti beállítások módosítása