Naplómból !

2013.09.30. 09:53

Szerintem jó helyem van itt a fehér- állúnál az új gazdánál. Azt nem tudom, hogy tegnap volt-e, mert nincs időérzékem, de nem régen, hogy elrohantam egy szarvas nyomán - ahogy szoktam, csendben, nem kiabálva. Nem lett belőle balhé, még örült is, amikor megkerültem. Bezzeg az előző gazdáméknál -  ahol a kisebbik vadásznak, biztos "ide figyelj fiam" a neve, mert ezt mondogatta neki folyton az öregebbik - más volt a helyzet. Engem ott totál nem értettek meg. Azon a sima, homokos  területen, nem volt  más, csak az a színes, hosszú farkú tyúkféle, meg az ijedős nyúl, akit nekem állandóan kergetni kellett volna. Mert. hogy én olyan kajtató fajta vagyok, amiről nem tudom, hogy sértés-e vagy dicséret.

Azt mondta egyszer az "idefigyel fiam" az öregnek, hogy én nem leszek jó valami kutya-vizsgán, mert csendben kergetem a hülye nyulat, pedig hangosan kéne. Hát normálisak ezek? Próbálták már ők úgy lefutni a maratonit, hogy közben teli-torokból énekelnek? Na ugye? Vagy futok, vagy ugatok.

Szóval elégedett vagyok az új sorsommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr295540756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.10.02. 05:58:05

Szia Vahúr!
Úgy veszem észre,hogy az a fehér-állú igen csak megszeretett téged.
Futás közben sokat ne kiabálj, de,jelezd ha megtaláltad a nyomon követett vadat(nem olyan hosszúfarkúra,vagy ijedős nyúlra gondolok),hanem disznóra,szarvasra.
Becsüld meg magad, mert jó Gazdára találtál.
süti beállítások módosítása