Házirend!

2013.11.26. 12:24

- Idefigyelj Berci. Kicsi vagyok, meg új is a háznál, de volna hozzád egy-két szavam. Ugyan te vagy az öregebb, de tisztesség ne essék, nagy szemét vagy. Azért, mert gyönyörű piros fényben úszó, új fűtést kaptunk,  még nem kéne ilyen pofátlanul terpeszkedned. Nem kupleráj ez, még ha olyan is a színe. Teljesen beszorítasz a hátsó falhoz, csak a derekadon keresztül látok ki, de még nem is ez a legnagyobb baj. A baj ott kezdődik, amikor éjszaka pisilnem kéne. Hiába izgek, mozgok, úgy  alszol, mint aki altatót vett be. 

 Látod, megjött a tél, esik a hó, beszorultunk a házunkba, jó lenne, ha az együttélés szabályait megbeszélnénk. Semmi fizikai erőszak, értek én a szép szóból is.

- Most mondom  Vahur, hogy elegem van belőled. Majd ha ilyen öreg reumás kutya leszel te is, mint én, ha majd annyi fácánt vittél a gazdának, mint én, akkor járjon a szád.

Az a szabály, hogy nincs szabály. Erősebb kutya b...., szóval én.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr35656896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.11.29. 06:43:21

Figyelj Vahur.
Engem már,nemigen érdekelnek a szukák,ámbár az izgató illatuk néha szívdobogást okoz.A te izgő-mozgó habitusoddal nem igen tudok mihez kezdeni.Ha velem akarsz ebben a gazdám által felturbózott kutyaólban lakni, akkor tarts be néhány szabályt,még akkor is ha nincs.
1-Tiszteld a koromat.
2-Tiszteld a termetemet.
3-Tiszteld a vadászati ismereteimet.
Különben kimarlak a paradicsomból te kis hugyos Józsi.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2013.11.30. 10:01:00

Tesó! Ezúton is gratulálok, hogy kutya menhelyet alapítottál. Igaz, nem jószántadból. Csak azt sajnálom, hogy lányodék krokodilt nem tartottak.

solti anasztazia 2013.11.30. 22:46:07

Ilyen gazdit mindenkinek:-)
süti beállítások módosítása