Evolúcio!

2014.03.28. 09:11

No, idefigyelj te felkapaszkodott kis senki. Azért, mert a neved hármas és  éppen a fejem fölé kerültél, nem kéne úgy rám tehénkedned.Látod, tőlem lefelé az ötöstől a hetesig - milyen szépen betartjuk a porckorong által szabott távolságot, egy szó panasz nincs ránk. Bezzeg téged szidnak, ráadásul rabosítottak, mert fénykép is készült rólad. Kétoldali !

Hiába mondod, hogy nem tehetsz róla, ez a fájdalom okozás nem a te sarad, meg hogy az evolúcióban túl gyorsan állt két- lábra a fajtánk, azért mégse kellene a tulajdonost ennyire gyötörnöd. Már megbeszéltük, hogy ez nem csak a vadászatok okozta megfázások hozadéka, hanem a majom emberré válásának eredménye.  Ezt meg nem nagyon kéne forszírozni, mert mást mondott Darwin és mást a biblia. No de akkor kérdem én szerény kis nyakcsigolya, hogy mi lett volna  jobb. Ha marad a fajtánk négykézláb és nem nyomja a testünket az a nagy hülye koponya,  vagy így, hogy felemelkedtünk - ettől igaz, hogy messzebbre látunk -  de majd beszarunk a tehertől.

Úgy gondolom, ezt már nem lehet visszacsinálni, ami elkopott, az úgy is marad. Szegény gazda!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr265882581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása