Írjon?

2014.06.05. 07:45

Kedves barátaim, sorstársaim!

Köszönöm, hogy a napirendünk fontosságára való tekintettel ilyen szép számmal megjelentetek. Külön köszönet a kissé mozgáskorlátozott fák, bokrok jelenlétének, de érintettségük okán, kérném az ő véleményüket is. Lehet, hogy furcsa nektek, hogy éppen én - a nyúl - lettem a levezető elnök, de az én bőröm van itt a legnagyobb biztonságban, ugyanis  tilalom van rám.

A napirendünk egyetlen pontja, hogy szavazzunk. Tudjátok, jár ide az a pipás ember, az ősz szakállával, a durranó botjával, meg azzal a nálam alig nagyobb kutyájával. Eddig ezzel semmi gondunk. Még azzal sem, hogy olykor-olykor kidurrant közületek olyat, aki tényleg szégyene a fajtájának. de ők is szép karriert futnak be, fényképen pózolnak és valami irományban nekrológos vadásztörténet lesz belőlük. No éppen erről lenne szó, hogy ezt engedhetjük-e. Nektek nyárfáknak kifecsegi a levélsuttogásotokat, ami ugye a levél-titok megsértése. Nektek füzeknek a könnyhullatást, de ír az égről, a szélről, a madarakról, szóval nagyon fecseg a pasi. Túlon-túl belelát  az életünkbe, hiszen itt él közöttünk, már az asszonnyal is csak a rekettyésben merek aktívan örvendezni

Tehát a kérdésem az, hogy mi legyen? Írjon, vagy ne írjon?

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr736280563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csőrike1 2014.06.07. 10:53:07

Tudunk titkot tartani, ... írjon.

Paci-ens 2014.06.07. 13:53:42

@csőrike1:
Végre jelt adtál magadról!
Annak a szakállas pasasnak, meg azt üzenem,hogy pipa ide,vagy oda(ámbár nagyon szeretem az illatát,mert akkor lehet menekülni)ha én is kezembe ill.mancsomba kaphatnék egy durranó botot,akkor én is írhatnék vadásztörténeket,csak legyen aki elolvassa.
A nyárfák mindíg is pletykagépek voltak,soha nem tudtak titkot tartani,még az örökké siránkozó füzeket is bemártották.

kiserdész 2014.06.07. 21:08:33

Tételezzük fel hogy nem ír, nekünk igazándiból mindegy, minden halad a megszokott kerékvágásban, a fecsegők fecsegnek, pipafüst is marad na meg a kutya az a kis gengszter múltkor is olyan csöndben kergetett se szó se beszéd csak jött, neki viszont van valamije ami rajta kívül kevésnek, megért minket és tanítja őket mert tud írni úgy ahogy kevesen értve s tanítva, ez nekünk jó mert ha kevesen is olvassák de tanulnak belőle, így mi tanítjuk őket. A most születőknek mit mondjuk mink akik nem tudunk ily szépen fogalmazni és nem értünk úgy mint Ő hogy a tanító már nem tanít! S ha megkérdezi miért? Hagyjuk sokkal egyszerűbb Te tanítasz s mi tanulunk Te írsz s mi olvasunk ez így van jól.
süti beállítások módosítása