Kezdés!

2014.08.16. 20:10

Ahogy kisgyermek kérdezgeti -   hányat kell még a Jézuskáig aludni? -  vagy ahogy katonaságnál vágtuk a centit, hogy napra készen lehessen tudni, hány nap van a leszerelésig - úgy vártam én is az aug.15-ét. A gerle szezon kezdetét, az első napot. Két naposra, ünnepire szerveztük a kezdést - ahogy tavaly, de az idei évben az időjárás úgy döntött, hogy nem érleli meg a napraforgókat. A gerlék akkor szállják meg a szotyi-földeket, ha már jó érettek a tányérok, könnyen kicsipegethetik. Na jó, ha ló nincs, szamár is jó, ha gerle nincs parlagi galamb is jó.

Ennek színtere egy szarvasmarha telep volt - amiről már írtam korábban.  Jót is, rosszat is!  Ezen a napom azért Diana kegyes volt hozzám, mert a parlagiak között egy-két gerle is felém vette az irányt. ha furcsa körülmények között is - de mégis elmondhatom, hogy a gerleszezont megnyitottam.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr506609665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása