Monológ !

2016.07.10. 19:18

Érdekes, hogy vadászoktól, horgászoktól folyton azt kérdik, hogy na, mit lőttél, mit fogtál? Mintha csak és csakis arról szólna a történet, hogy aki kimegy vadászni, annak feltétlen lőnie kell, és ez jelenti a vadászatot, vagy aki pecálni megy, annak semmi más nem jelent örömöt, csak ha sok halat fog. Ne legyünk álságosak, végül is, mindkét tevékenység célja a zsákmányszerzés. Ezt az ősi ösztönt örököltük, ez dolgozik bennünk, erre szoktunk hivatkozni, amikor "újkori gyilkosoknak" tartanak bennünket.

Bevallom engem már régen nem érdekel a "közvélemény", hiszen a vadászat és a horgászat ellen ágálók is tele szájjal eszik a húst, hacsak nem- vegák, de az meg már egy másik történet, vagy inkább újkori divat. Az ember vegyes táplálkozásúvá alakult, a működéséhez kell hús is, zöld-féleség is, szóval ahogy az életben mindenben, itt is az arany középút a javasolt.

Oda akartam kilyukadni, hogy amikor kimegyek vadászni, és nem lövök semmit, az akkor is vadászat. Mert nem csak a lövés a vadászat !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr938879066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása