Na végre !

2018.01.20. 16:42

Ahogy a címben írtam - na végre ! Végre nem esett az eső, nem fújt a szél és  - hosszú, szürke, depressziós, lelket nyomasztó időszak után - végre a Nap is kisütött.

Kell-e ennél több egy vadászatra ? Hát kell ! Kellenek a fácánok, mert rájuk vadásztunk ! Kell hozzá Diana jóindulata, hogy a szerencse is jelen legyen és éppen úgy repüljön az a pár kakas, hogy söréttel elérhető legyen. Ja és el is kell találni őket.

Matekból ezt sokismeretlenes egyenletnek hívják, amiben a X, Y, Z ismeretleneket az előbb felsorolt feltételekkel kell behelyettesíteni. Hogy még ezt is bonyolítsam, az ideális feltételek nagy része a Jóistentől függ, a találatok szépsége meg tőlünk. Közös munka - mondhatnám nagyképűen.

Ahogy  - negatív értelemben  -  a jéggel elvert szőlőjének a gazda is nekiesik, mondván: "nézzük Uram, ketten együtt mire megyünk "!  Ezen a napon- a jégveréses gazdával ellentétben, számunkra - igen jól működött az együttműködés

Akkor viszont ne restelljük kimondani :Istennek legyen hála ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6713590451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása